Site logo
Etusivu » Tietoa Terassikesästä

Tietoa Terassikesästä

Suomen suosituin terassipalvelu Terassikesä.fi tarjoaa kaikki terassi ystävien verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: terassien esittelyt, asiakasarviot, alan uutiset, keskustelut, videot, kampanjat sekä monipuoliset terassihakuominaisuudet.

Terassikesä on Suomen suosituin terassimedia

Tarjoamme sinulle helposti kaiken tiedon, mitä tarvitset unohtumattoman terassihetken suunnitteluun ja toteuttamiseen. Sen lisäksi löydät meidän kauttamme parhaat terassit – etsit sitten rauhallista kahvilaa tai vilkasta illanviettopaikkaa.

Terassikesä on Suomen suurin terassimedia, minkä lisäksi olemme tehneet käyttäjillemme Suomen parhaan terassien hakupalvelun. Vuonna 2020 perustettu sivusto yhdistää median ja hakupalvelut tavalla, joka takaa, että terassikansa löytää kaiken tarvitsemansa yhdestä paikasta: Terassikesästä. Oli kyseessä sitten aurinkoinen päiväkahvihetki tai rento illanvietto ystävien kanssa, me kerromme parhaat vinkit.

Terassimedia pitää huolen, että suomalaiset saavat terassikohteista tarvitsemansa tiedon suomeksi. Terassioppaiden lisäksi toimitus tarjoaa vinkkejä ja ideoita niin kohteen valintaan kuin terassilla vastaan tuleviin käytännön asioihinkin, minkä lisäksi Terassikesä pitää lukijat ajan tasalla myös viimeisimmistä terassiuutisista.

Terassihaku yhdistää kaikkien suurten Suomessa toimivien ravintoloiden ja kahviloiden terassit samalle listalle, ja palvelun avulla terasseja voi helposti vertailla omien hakukriteerien mukaan. Terassihauissa voi vertailla kohteita esimerkiksi sijainnin, tarjonnan ja asiakasarvioiden perusteella.

Terassihauissa voi etsiä nimen mukaisesti juuri sopivan terassin esimerkiksi tulevalle viikonlopulle tai vaikka heti seuraavalle päivälle.

Terassikesän sivuilla on terassihakuominaisuuden lisäksi myös uutisia, arvosteluja ja keskustelupalsta, jotka auttavat löytämään parhaat terassikokemukset.

Henkilöstö

Terassikesän omistaja ja toimitusjohtaja on Justus Berner, joka on myös sivuston perustaja. Myyntijohtajana toimii Onni Ahonen.

Terassikesän kävijämäärät ja kävijäprofiili

Suomalaiset terassien ystävät ovat tehneet Terassikesästä maan suurimman terassipalvelun: yli 60 000 ihmistä käy Terassikesän sivuilla joka kuukausi.

Vuonna 2020 perustetun sivuston omistaa ja sitä ylläpitää Raflakeskus Oy.

Lähetä meille palautetta sähköpostilla info@terassikesa.fi

Laitetaan terassit täyteen väkeä yhdessä! Terassikesä starttaa jälleen