Site logo

Onko teidän terassi Suomen paras? Otetaan selvää!

Terassikesä-kansan suosikki, Terassikesä.fi

Terassikesä pähkinänkuoressa

Olemme vuonna 2020 perustettu terasseihin, ruokaan ja juomaan keskittyvä matkailusivusto. Missiomme alusta asti mahdollistaa mahdollisimman monelle terassille laadukkaat materiaalit ja erottuva Terassikesä. Listaamme vain parhaat terassit, joiden kanssa haluamme olla kumppaneita.

Sivustomme ja Terassikesä-kiertue on keskiössä. Sivustolle jokainen terassi saa oman Terassisivun jota muokata, markkinoida tapahtumia ja ohjata porukkaa omalle terassille. Sivua koristaa Terassikesän yhtenäiset esittelykuvat ja Terassikesä-video. 

Kiertueemme alkaa 3.6, jonka aikana tulemme kuvaamaan teidän terassin, mikäli olette osa Suomen parasta terassikategoriaa. 

Terassikesä 2024 -paketin hinta alk. 250€ alv 0%

(sis. Terassikesä-terassisivu, Terassikesä-video (suunnittelu, kuvaus, leikkaus, terassikesä-musiikki), esittelykuvat ja sertifikaatin – Suomen paras terassi)

Liity mukaan vuoden 2024 Terassikesään - alk. 250€ alv 0%!

Onko teidän terassi Suomen paras?

Etsimme Suomen parhaita ja parasta terassia, onko teillä sellainen? Sivuston käyttäjät pääsevät äänestämään kesän aikana jaloillaan, kuka on Suomen paras. Kuvaamme kaikista terasseista yhteneväiset Terassikesä-videot, esittelykuvat ja kiertuemateriaalia. Kaikki ovat samalla viivalla, terassikansa päättää! Suomen paras terassi saa henkilökohtaisesti toimitettuna diplomin ja Terassikesä-palkinnon kauden päätteeksi!

Terassikesä -logo

Lähdetään yhdessä katsomaan, oletteko te Suomen paras terassi!

Terassikesä-kiertueelle on valmiiksi aikataulutetut kuvausajat. Videot suunnitellaan etukäteen, ja paikan päällä kuvataan. Materiaalit saapuvat teille noin viikon kuluessa kuvauksista. Kuvaukset toteutetaan kolmessa osassa, ensin Itä-puoli, sitten länsi-puoli ja välissä PK-seutu / Uusimaa.

Historia & tiimi

Terassikesä.fi sivusto ja konsepti ovat Justus Bernerin perustama kesäinen terassikauden yhteisö. Justus Berner perusti Terassikesän vuonna 2020 14-vuotiaana. Siitä lähtien Terassikesää on kehitetty aina tähän päivään saakka. 

Terassikesän taustalla on tiimi markkinoinnin, verkko- ja videoviestinnän ammattilaisia. 

Justus Berner on luova nuori yrittäjä, joka on perustanut viimeisen viiden vuoden aikana jo useampia yhtiöitä rakentaen kasvuhaluisen tiimin taustalle muuttaakseen maailmaa. Matka ei ole ollut helppo, mutta se kuuluu asiaan. Justuksen kädenjälki on näkynyt monien suomalaisten yritysten markkinoinnissa ja viestinnässä. Hän on erikoistunut SEO-optimointiin ja verkkopalveluiden kehittämiseen. 

Toinen nuori yrittäjä, Onni Ahonen vastaa Terassikesällä myynnistä ja kumppanuuksista. Molemmat ovat nuoria tekijöitä, ikähaitarilla 18-19 vuotta. Onni ja Justus työskentelevät Bernerin perustamissa muissa yhtiöissä , kuten luovassa markkinointitoimistossa – Berner Media Agencyssä. Asiakaskunta Berner Medialla on hyvin laaja, mm. Helsingin Messukeskus, UKKO.fi, Bites Burgers, Delhi Rasoi ravintolat, tunnettu elintarvikeyhtiö, joka tekee mm. makeisia & suklaata, FLOY.fi, Helsingin Suomalainen Klubi, ja useat muut yritykset Suomessa ja Norjassa.

Terassikesä mediassa

Terassikesä ja Bernerin yrittäjyystarina on näkyvissä useassa eri mediassa.

Mikä on Terassikesä-kiertue?

Kierrämme vuosittain Terassikesä-kauden aikana Suomea, kuvaten parhaita terasseja ja terassitapahtumia. Tänä vuonna olemme lähdössä liikkelle 3.6. kaakon kulmasta. Kotkasta. 

Vuonna 2024 Terassikesässä on mukana yli 150 terassia

Terassikesä-kiertueesta kuvataan sarja meidän TikTokiin ja Instagramiin. Ota somet seurantaan ja kuulet meistä pian! 

Terassikesä.fi -logo

Kiertue kaupungit 2024

Lähtö 3.6.2024

Lähtö 2.7.2024

Laitetaan terassit täyteen väkeä yhdessä! Terassikesä starttaa jälleen