Site logo
Terassikesä - Helsinki - terassit
Etusivu » Helsinki » Helsinki parhaat terassit 2024

Helsinki parhaat terassit 2024

Ravintola Veljekset - Söderkulla Sipoo I Söderkulla n. 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.
Ravintola Veljekset – Söderkulla Sipoo I Söderkulla n. 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä I Kuvaaja: Terassikesä

Kesäkuu on käynnistynyt, aurinko porottaa ja linnut laulavat – taitaa olla kesä. Terassit ovat valmistautuneet koko kevään Helsingissä ottamaan aurinkoisen Terassikesä-kansan kylään. Tässä artikkelissa esittelemme Helsingin parhaat terassit vuonna 2024, ja tarjoamme vinkkejä erilaisiin kategorioihin, jotta jokainen voi löytää itselleen sopivan paikan nauttia kesäpäivistä. Katso lisää: Helsinki parhaat terassit 2024

Helsinki on tunnettu monipuolisista mahdollisuuksistaan nauttia kesästä ulkoilmassa. Kaupungin eläväinen kulttuuritarjonta, kauniit puistot ja merelliset maisemat tekevät siitä ihanteellisen paikan viettää kesäpäiviä. Kesäisin Helsinki herää eloon aivan uudella tavalla, kun kaupunkilaiset ja vierailijat täyttävät kadut, rannat ja tietysti terassit.

Kesä Helsingissä ei olisi täydellinen ilman vierailua jossakin kaupungin lukuisista tapahtumista. Helsingin kesäkalenteri on täynnä konsertteja, festivaaleja ja ulkoilmatapahtumia, jotka tarjoavat viihdettä kaikenikäisille. Esimerkiksi Kaivopuiston ja Esplanadin puiston kesätapahtumat ovat perinteisesti houkutelleet tuhansia osallistujia. Myös kaupungin monipuoliset taidenäyttelyt ja museot tarjoavat virkistävän tauon terassielämästä.

Liikunnan ystäville Helsinki tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia pysyä aktiivisena. Kaupungin kattava pyörätieverkosto ja kauniit kävelyreitit kutsuvat tutkimaan kaupunkia pyörän selästä tai jalkaisin. Meren läheisyys tarjoaa myös mahdollisuuden kokeilla erilaisia vesilajeja, kuten suppailua tai melontaa. Monet Helsinki terassit sijaitsevatkin aivan näiden ulkoilualueiden läheisyydessä, joten voit helposti yhdistää liikunnan ja rentoutumisen.

Helsingin monikulttuurisuus näkyy myös ruokatarjonnassa. Kesällä kaupunkiin saapuu useita ruokafestivaaleja ja -markkinoita, joissa voi maistella erilaisia makuja ympäri maailmaa. Esimerkiksi Teurastamon alueella järjestetään usein ruokaan ja juomaan keskittyviä tapahtumia, jotka vetävät puoleensa niin paikallisia kuin turistejakin. Näissä tapahtumissa on usein tarjolla myös live-musiikkia ja muuta viihdettä, mikä tekee niistä täydellisen paikan viettää aurinkoisia kesäpäiviä.

Helsingin kesä tarjoaa jokaiselle jotakin, olipa kyseessä sitten kulttuurin ystävä, ulkoilmaihminen tai kulinaristi. Kaupungin terassit ovat vain yksi osa tätä monipuolista tarjontaa, mutta ne tarjoavat oivallisen paikan rentoutua ja nauttia Helsingin ainutlaatuisesta kesätunnelmasta. Suomen parhaat terassit löytyvät juuri Helsingistä, ja ne odottavat sinua viettämään Kaikkien aikojen Terassikesää. Tule mukaan ja koe itse, miksi Helsinki terassit 2024 ovat ehdottomasti vierailun arvoisia!

Parhaat vinkit Terassikesään Helsingissä

 • Aikainen lintu madon nappaa: Suositut terassit täyttyvät nopeasti, joten kannattaa suunnata suosikkipaikkaan ajoissa.
 • Säänmukainen pukeutuminen: Suomen kesä voi olla vaihteleva, joten pukeudu kerroksittain ja varaudu myös viileämpiin iltoihin.
 • Suojaudu auringolta: Muista aurinkorasva ja aurinkolasit, jotta voit nauttia terassilla olosta turvallisesti.
 • Varatkaa etukäteen: Monet suosituimmat terassit tarjoavat mahdollisuuden tehdä pöytävarauksen etukäteen, mikä varmistaa paikkasi kiireisimpinä aikoina.
 • Nauti paikallisista herkuista: Helsingissä on paljon tarjottavaa ruokakulttuurin saralla, joten maista rohkeasti erilaisia paikallisia makuja.

  Olitpa sitten pitkäaikainen helsinkiläinen tai ensimmäistä kertaa kaupungissa vieraileva, Terassikesä Helsingissä tarjoaa unohtumattomia elämyksiä. Helsingin terassit 2024 ovat valmiina toivottamaan sinut tervetulleeksi nauttimaan kauniista kesäpäivistä ja ainutlaatuisesta tunnelmasta.

  Helsinki parhaat terassit 2024

  Katso myös terasseja muualta Suomesta

  Jaa artikkeli:

  Viimeaikaiset

  Laitetaan terassit täyteen väkeä yhdessä! Terassikesä starttaa jälleen